Mihai Tudose se întreabă dacă afirmațiile unor lideri AUR, potrivit cărora nu votează moțiunea de cenzură pentru că oricum nu vor fi suficiente voturi, reprezintă „naivitate politică”, „afiliere cu cei de la guvern” sau „preț per kg”.

„Cât mai e kg de aur?”, este întrebarea în stilul personal al fostului premier care a primit răspuns prompt de la co-președintele AUR, Claudiu Târziu.

Senatorul îl pune la punct pe Tudose numindu-l ”un premier vai mama lui”. ”Mergi cu mercurialul la alta masa!”, îi transmite Târziu europarlamentarului PSD, considerând că are ”mentalitate de vânzător”.

”Unul care nu merită să-i pronunț numele, că a fost un premier vai mama lui, se întreabă cît mai e “kilu de aur”, în legătură cu moțiunea de cenzură cu care amenință PSD. Ce să-i faci? Mentalitate de vinzator. Să-i răspund pe limba lui: bre, nu e vorba de cît e pt noi, cum ați fost obisnuiti, ci de ce înseamnă pentru români! Asa ca mergi cu mercurialul la alta masa!”, e replica virulentă a lui Claudiu Târziu.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentMiron Mitrea, despre cazul exploziei de la Arad: “Poliția Română dă dovadă de slăbiciune”. De ce tace ministrul Bode
Articolul următorParlamentarii, ȘOCAȚI de traiul românilor – cum s-ar descurca dacă ar avea salariul minim pe economie