Soția lui George Simion a confirmat zvonurile care circulau de câteva săptămâni, potrivit cărora ar fi însărcinată. Ilinica a postat, astfel, un mesaj pe contul său de Instagram în care anunță că va deveni mamă. Simion și soția sa sunt căsătoriți de un an de zile iar liderul AUR a declarat în repetate rânduri că își dorește o familie numeroasă.

”Esti insarcinata?”, a fost intrebarea pe care a primit-o Ilinca Simion. ”Da!”, a fost raspunsul sotiei lui George Simion.

Imagine

Parlamentarul AUR a declarat în repetate rânduri că își dorește o familie numeroasă, spunând că a discutat cu soția sa incluiv despre ideea de a avea 7 copii.

„Noi ne făcusem niște planuri. Câți ti-am zis că vreau? 7… Negociasem între 2-4, acum a zis Înalt Prea Sfinția Sa că la al patrulea copil o să vrea să fie el naș.

Să dea Domnul sa fie cât mai mulți , sănătoși”, a mai spus George Simion, în august 2022.

„Nu am vorbit cu Ilinca ce o să facem când o să apară primul copil”, a declarat G. Simion întrebat despre ce va face, dacă își va dona în continuare salariul.

„Un parlamentar are tot ce și-ar putea dori: chirie, diurnă. O să donez în continuare”, a mai precizat Simion. 

Ilinca și George Simion au sărbătorit un an de căsnicie pe 27 august 2023.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentProtest AUR după ce CNA vrea să amendeze Realitatea PLUS – Deputat AUR: “Dacă e ceva ce merge în România, trebuie distrus!”
Articolul următorSchema insolvenței premeditate a Evenimentului Zilei. Bobby Păunescu, dezvăluiri explozive pe piața media: acuzații de mărturie mincinoasă