George Simion se așteaptă ca până la alegerile din 2024 să i se însceneze o mulțime de situații cu scop compromițător și chiar dosare penale. Liderul AUR susține că „sistemul” și „serviciile” au toate motivele să facă acest lucru, din moment ce formațiunea parlamentară „deranjează”.

Întrebat la un post TV dacă se așteaptă chiar să fie asasinat, George Simion a răspuns: „Eu am văzut ce am pățit, ce a fost în Piața Victoriei, cum a funcționat o parte a justiției din România prin Coldea și Koveși, mă pot gândi la orice scenariu pentru că suntem al doilea partid al țării”.

Inclusiv politicieni din „partide ale puterii” încearcă să migreze către AUR, susține Simion.

„Da, ieri a venit un primar de la PNL care a spus că e dispus să-și dea demisia și să vină la noi, inclusiv parlamentari. Dar eu nu le promit nimic. În AUR vii să dai pentru țară, nu să dai pentru tine”, a comentat liderul AUR.

Ce spune despre relația cu Dan Diaconescu

Întrebat despre relația cu Dan Diaconescu, George Simion a declarat că fondatorul OTV nu are cu ce „să-l toarne”.

„Mă aștept la orice. Interacțiunile mele cu Dan Diaconescu, în afară de discutii amicale, despre cum să nu pățim ce a pățit el cu Partidul Poporului, desființat de sistem, nu…

El era mai mult interesat de a-și continua cariera mediatică, ce a fost interzisă abuziv, pentru că deranja. Dan Diaconescu era foarte interesat să facă ceea ce știa el să facă, mass-media, pentru că a dat tonul într-o televiziune din România.

N-are cu ce să mă vândă (n.r. – Dan Diaconescu), n-am afaceri oneroase. În general nu mă tem, ci doar de Dumnezeu”, a concluzionat președintele AUR.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentRamona Ioana Bruynseels: Ghinion! Iată cum se scurg banii statului pentru industria prelucătoare, către câteva firme de apartament ‘norocoase’!
Articolul următorPNL și PSD au pus la punct ROTATIVA. Când se va realiza și ce se întâmplă cu Nicolae Ciucă – SURSE