George Simion a făcut din nou scandal și circ în Parlament.

A fost scandal uriaș în Parlament, la dezbaterea proiectului de lege prin care se impun reguli de guvernanță corporativă la mai multe instituții de stat. Deputații AUR în frunte cu George Simion au venit cu pancarte prin care acuză Guvernul că vrea să vândă resursele țării și să privatizeze Romsilva. Circul din comisia de politică economică a fost difuzat în direct pe rețelele de socializare, chiar de către liderul de partid. 

Proiectul de lege care impune reguli de guvernanță corporativă la mai multe instituții de stat s-a dezbătut cu scandal în Parlament. Deputații AUR au venit cu pancarte și i-au acuzat pe susținătorii proiectului că intenționează să vândă străinilor cele mai importante companii cu capital de stat.

Liderul AUR, George Simion, a fost și el prezent, ba chiar a difuzat întregul scandal în direct pe pagina sa de Facebook. Printre hohote de râs, a ironizat acuzațiile grave aduse colegului său de partid de un alt deputat.

În ciuda opoziției, proiectul a trecut de Comisie și urmează să ajungă și în plenul Camerei Deputaților. 

Articolul precedentLiderul AUR, George Simion: Nu vom admite sub nicio formă, cu toate riscurile, proiectul de înfiinţare a Observatorului Naţional al Copilului să fie votat miercuri
Articolul următorDaniel Funeriu, despre legile educaţiei: Am susţinut cât am putut pe preşedintele Iohannis. Ne-a promis România Educată şi ne trezim cu profesori care au briceagul la beregată