Liderul AUR, George Simion, e categoric! Acesta spune că Gabriela Firea sau foști membri USR nu vor avea loc niciodată în partidul pe care îl conduce.

Simion spune că viziunile AUR sunt noi și nu pot fi pătate de oameni care au făcut deja rău României. Cu siguranță cei care au condus până acum România de 33 de ani și au dus-o în dezastrul în care se află nu au ce căuta în AUR.

E un partid nou, care vrea altceva. Nu o luăm nici pe Gabriela Firea, nici pe USR-iști. I-am spus Gabrielei Firea că cineva din PSD nu-i dorește binele pentru că i-a pus în brațe acel observator național al copiilor și i-a pus o lege împotriva căreia au ieșit în stradă 20.000 de oameni.

Joi, în Piața Victoriei, am văzut vreo 100-150 de reziști pe un subiect foarte apăsător și emoționant. În luna mai, împotriva acelui PLx 145 au ieșit în stradă 20.000 de oameni pentru că numai ideea de a separa copilul de familie a stârnit o revoltă uriașă. Cei care i-au pus în brațe Gabrielei Firea acea lege, pentru că nu era a ei…. a spus George Simion la un post TV.

 

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentMiron Mitrea: partidul Dianei Șoșoacă este cel mai bine plasat în rândul Opoziției, cu excepția AUR
Articolul următorNoi taxe și impozite pentru români. Guvernul vrea să scumpească viciile