Preşedintele AUR, deputatul George Simion, s-a deplasat, joi, la sediul Autorităţii Electorale Permanente, alături de mai mulţi susţinători ai partidului, unde a anunţat că solicită o întâlnire “urgentă” a AEP, Institutului Naţional de Statistică şi MAI cu privire la numărul de senatori şi deputaţi în viitoarea legislatură şi situaţia secţiilor de vot la alegerile europarlamentare şi a votului prin corespondenţă.

“O întâlnire urgentă între AEP, Institutul Naţional de Statistică, Ministerul de Interne să ne lămurească dacă rămân tot atâţia deputaţi şi senatori şi mai trebuie modificată legea ca să avem secţii de vot la europarlamentare şi prin corespondenţă. E un proiect în Camera Deputaţilor, dacă nu trece chestiunea asta, diaspora nu va putea vota prin corespondenţă şi secţii noi mari în momentul ăsta nu sunt pentru procedură”, a explicat Simion.

El a adăugat că protestele AUR vor continua la ANRE şi, ulterior, la Ministerul Energiei.

“Noi continuăm protestele noastre. (…) Hai să vedem dacă la Energie, la ANRE mai întâi, găsim pe cineva. Astăzi este ziua când dăm trezirea în instituţiile publice”, a transmis liderul AUR.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentMinisterul Justiției a avertizat Guvernul despre problema OUG prin care se pot majora oricând TAXE și IMPOZITE – De ce e neconstituțională
Articolul următorMugur Mihăescu, candidat al AUR pentru alegerile europarlamentare, critică dur amplasarea unui incinerator de deşeuri biologice în municipiul Giurgiu