Liderul AUR, deputatul George Simion, i s-a adresat marți ministrului Energiei, Virgil Popescu, în plenul Camerei Deputaților, spunându-i că partidul său nu îl va lăsa pe ministru să vândă Termocentrala Mintia.

„Nu îi mai invocaţi vă rog pe cei de la PSD. Le-a mâncat pisica limba. Virgil Popescu stă frumos la banca lui. A executat toate ordinele pe care le-a primit şi e susţinut în trei Cabinete ca ministru al Energiei. Este invincibilul ministru al Energiei care pretinde calm, înţelepciune, viziune. Vă bateţi joc de toţi românii care plătesc indirect costul, prin subvenţii de 3% din PIB şi prin preţuri”, a declarat George Simion, în prezența ministrului.

El a adăugat că „ultimul tun dat de cel care se fereşte să vină la această bancă, de cel pe care toată ţara îl strigă – hoţul Virgil este Termo Mintia”.

„Hoţul Virgil e lăsat să vândă pe 90 milioane euro Termo Mintia unde doar 150 milioane de euro a fost retehnologizarea. Nu o să permitem vânzarea Termo Mintia, avocaţii noştri o să o oprească şi o să ne legăm şi cu lanţuri la Deva, dacă e cazul, ca să vă întrerupem”, a completat liderul AUR.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentLiderul AUR, George Simion: ”Eu zic ca PSD-ului ar trebui sa-i fie frica de alegeri din 2024”
Articolul următorCe cadou i-a făcut George Simion lui Ion Iliescu de ziua lui – Liderul AUR, gest controversat