George Simion i-a făcut un cadou mai puțin așteptat lui Ion Iliescu. Imbracat intr-un tricou inscriptionat cu o spanzuratoare, liderul AUR nu i-a dăruit acestuia, de ziua lui de nastere, flori sau alte obiecte scumpe, ci lumânări, în memoria celor morți la Revoluție.

Într-un interviu acordat recent, politicianul a povestit despre acest moment. 

„În loc de flori am adus lumânări… La multi ani, Iliescu! Am venit să le aprind de ziua lui… Dacă le mai stingeți o dată… atât am zis”, a spus George Simion.

Momentul a avut loc în 2009, pe vremea când fostul președinte Ion Iliescu își sărbătorea ziua de naștere public.

„Uite că i-am dus lumânări lui Iliescu și n-a prevestit nimic. M-am dus cu un tricou inscripționat chiar de noi și cu o spânzurătoare. Trebuia să ghicești cuvintele. Era fața lui și cuvântul criminal”, a mai povestit liderul AUR.

George Simion mai spune că, după gestul său, fostul lider al țării nu și-a mai sărbătorit public ziua de naște.

„De când eram copil, Iliescu, chiar dacă nu mai era președinte, era un adevărat pelerinaj la ziua lui. Partea bună a fost că de atunci nu și-a mai făcut Iliescu ziua public”, a mai afirmat Simion.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentGeorge Simion către Virgil Popescu: ”Vă bateţi joc de toţi românii care plătesc indirect costul, prin subvenţii de 3% din PIB şi prin preţuri”
Articolul următorA murit Regina Elisabeta a II-a! Marea Britanie este în DOLIU