Declarație surprinzătoare a liderului AUR, George Simion, care anunță că ar putea să voteze Guvernul Ciolacu. El pune o condiție șefului PSD.

Răsturnare de situație în Parlament, George Simion se răsgândește și anunță că ar putea să voteze guvernul lui Marcel Ciolacu. Chiar dacă este unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai liderului PSD, parlamentarii AUR ar putea să îi voteze cabinetul. 

“Avem o întrebare pentru domnul Ciolacu: la începutul acestor audieri, ce va produce România mai mult, ce ramuri economice se vor dezvolta în ultimul an, e frumos să vorbești când nu ai nimic a spune, e frumos să propui un pariotim economic. Vom crea plus valoare din ce? Dacă răspunde la această întrebare vom reconsidera votul din plen de mâine”, a spus George Simion într-o conferință de presă.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentMihai Munteanu, jurnalistul cu cel mai tumultos trecut: prins drogat la volan, condamnat pentru tâlhărie și bătăuș de femei
Articolul următorStudiu Digital News Report. Realitatea rămâne pe PLUS! Postul nostru de televiziune, în topul brand-urilor din România cu cele mai credibile știri