George Simion a fost ales, duminică, în cadrul Congresului extraordinar, președinte AUR cu 784 de voturi. Contracandidatul său Dănuț Aelenei a strâns doar 38 de voturi. Au fost 832 buletine, iar 10 au fost anulate.

George Simion a declarat că partidul său va avea rezultate mult mai bune după congresul de duminică pentru că vor fi un singur preşedinte şi o conducere „care a fost validată pe parcursul acestor doi ani”.

  • „O să avem un singur preşedinte, o să avem o conducere care a fost validată pe parcursul acestor doi ani şi sunt convins că vom avea rezultate mult mai bune”, a spus Simion, el fiind întrebat de jurnalişti înainte de începerea congresului AUR ce va schimba la conducerea partidului.

Până în prezent, partidul a fost condus de George Simion și Claudiu Târziu (conducere bicefală). George Simion a avut un contracandidat un deputat semi-anonim din Constanța, Dănuț Aelenei.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentCongres AUR | George Simion, cale liberă spre șefia partidului, după ce și-a eliminat adversarii
Articolul următorGeorge Simion după ce a fost ales președintele AUR: ”Primul mesaj al meu este către toți etnicii, suntem frații voștri”