Noul președinte al AUR, George Simion, a lansat, după victoria de la Congresul partidului, un atac la șeful statului, Klaus Iohannis, dar a ținut să mulțumească și etnicilor din România.

“O să fac o serie anunțuri legate de alegerile care urmează. Campania ‘Jos Johannis’ trebuie să rezulte în debarcarea primului turist al țării și instalarea unui președinte adevărat.

Vreau să vă zic că în interiroul țării avem un alt război, este cel româno-român. Trebuie reconciliere anțională, dar niciodată cu cei care au furat. Avem nevoie să îi apreciem pe toți ai noștri și pe toți cetățenii României.

Primal mesaj al meu este către toți etnicii, suntem frații voștri. Suntem bucuroși că sunteți cetățeni fideli ai României. ne bazăm pe voi să ridicăm din cenușă Europa. Vrem să trăim într-o Europă unită a națiunilor. Spre deosebire de țările vecine, România este un model pentru respetarea drepturilor minorităților.

În aceste luni războiul se poartă împotriva celor care produc ceva în âara noastră. Transportatorii români sunt puși pe butuci. va trebui să avem o guvernare de aur și un președinte de aur. Trebuie să avem un președinte care să se pozeze și cu noi toți, nu doar la schi și golf”, a spus George Simion.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentGeorge Simion ales președintele AUR cu majoritate zdrobitoare
Articolul următorGeorge Simion: “Candidatul AUR la alegerile prezidenţiale va fi ales de către toţi românii prin vot deschis, pe model occidental”