George Simion a venit și el la locul exploziei din Crevedia. Președintele partidului AUR a vizitat locurile afectate de tragedie și a vorbit cu localnicii.

„Ne ducem și la cei care sunt la hotel. Să vă dea Dumnezeu sănătate”, a spus Simion unei localnice afectate de explozia devastatoare, conform Realitatea Plus.

Urmat de presă, George Simion nu a ratat ocazia să vorbească despre vizita sa la locul tragediei: „Doamna de aici din Crevedia mi-a arătat cum i-a căzut tavanul și e la un kilometru distanță. Toți se plâng că nu au apă, nu au curent, nu mai pot să trăiască aici. Am venit să-i ascultăm, să vedem cum putem să-i ajutăm. L-am întrebat și pe primar dar fugea. Proprietarii de la GPL n-au venit, nu au avut curajul să vină, să vorbească cu cei ai căror case au fost  distruse și care de abia acum realizează ce aveau lângă ei, în vecinătate”.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentClotilde Armand, audiată de procurori: “Am calitatea de suspect”
Articolul următorKlaus Iohannis, după vizita la Floreasca: “E inacceptabil să dăm din umeri și să mergem mai departe. Nu acuz pe nimeni ACUM, dar aștept explicații”