Gabriela Firea, senator şi prim-vicepreședinte al PSD, a declarat că Ludovic Orban, fostul preşedinte al PNL, este demagogul perfect, după ce le-a cerut scuze românilor că i-a îndemnat să-l voteze pe Klaus Iohannis.

Declarația vine în contextul în care, fostul preşedinte al PNL a anunţat că demisionează din funcția de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi că parteneriatul cu Klaus Iohannis s-a încheiat. Mai mult, Ludovic Orban a precizat că le cere scuze românilor că i-a îndemnat să voteze cu Klaus Iohannis.

În replică, senatorul PSD, Gabriela Firea a precizat că “mâine o să ceară scuze bucureștenilor pentru că i-a rugat să-l voteze pe Nicuşor Dan. Demagogul perfect”, a scris Gabriela Firea, pe pagina sa de socializare.

Gabriela Firea, o nouă teorie: ”Încep să cred că a fost un plan bine ticluit undeva”

”Un an de la cea mai mare minciună și fraudă! Au promis “apă caldă”, dezvoltare, noi investiții, un trăi mai bun pentru toți și au adus cu ei: dublarea prețului la transportul public și anularea a numeroase trasee, deci aglomerație, explozia prețurilor la întreținere, mii de avarii, niciun km de conductă reabilitată, subfinanțarea spitalelor, blocarea șantierelor, alungarea investitorilor, prin suspendarea planurilor urbanistice – deci șomaj, sute de milioane de euro pierdute pentru oraș… mizerie, șobolani, țânțari, parcuri abandonate…la care adaug oroarea, pentru că e vorba de oameni vulnerabili – tăierea stimulentelor pentru persoanele cu dizabilități… de luni bune nu se mai plătesc și nici nu sunt prevăzute în Bugetul municipal.

Să nu uităm sacii furați de voturi! Și 60.000 voturi anulate fără motiv!

Jale pe toată linia! Oare asta s-a vrut? Să decadā Capitală? Să o ducă mai prost bucureștenii?

Încep să cred că a fost un plan bine ticluit undeva….Să crească Sofia, Budapesta, Belgdad etc?

Capitala României e condusă, acum, de vânzători de țară! Incompetenți și corupți până în măduva oaselor”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

 

Sursa: Mediafax

Articolul precedentCulisele Statului Paralel | Dorin Iacob: Sunt aproape convins că Ludovic Orban s-a referit la șeful SPP Lucian Pahonțu
Articolul următorFotografie virală după vizita șefei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, la București