Discurs îndrăzneț al candidatului AUR pentru Primăria Sectorului 4. Matei Ștefănescu preia inițiativa și devine principalul contracandidat al lui Daniel Baluță.

În cadrul evenimentului AUR pentru București, desfășurat la Hala Laminor în prezența a peste 2.000 de membri și simpatizanți, Matei Ștefănescu a criticat unele dintre cheltuielile excesive și inutile ale Primarului Daniel Băluță și a prezentat totodată proiectul său pentru transformarea Sectorului 4 și a sudului Bucureștiului în principalul pol de dezvoltare economică a României: 

„Așa cum nu există țară mai departe de potențialul său în Europa precum este România astăzi, sudul Bucureștiului, Sectorul 4 este astăzi un sector sărac, aflat extrem de departe de potențialul său la nivel de dezvoltare economică. În loc de investiții inutile, Proiectele fundamentale ale AUR pentru Sectorul 4 vizează: 
 
* Construirea a minimum 10 grădinițe și creșe în următorii 4 ani, 
* Amenajarea a minimum 4 piețe volante exclusiv pentru producătorii români, pentru a nu mai vedea producători români nevoiți să își arunce produsele, în vreme ce creștem rețele de hipermarketuri străine, 
* Construirea unui parc de afaceri care să promoveze tinerii antreprenori români și capitalul românesc, 
* Construirea a minimum 1.000 de locuințe/an pentru tinerii români în Sectorul 4.”
 
Totodată, candidatul AUR a transmis și un mesaj mobilizator, față de dezertările din rândul candidaților AUR: 
 
„Avem o luptă grea în față. O luptă cu sistemul Partidului Comasat, ce a dat o lovitură de stat la adresa ordinii constituționale prin alegeri comasate nelegal și caută prin toate mijloacele să submineze AUR. Să spună ca ne spargem, să infiltreze oameni cumpărați care mai apoi să plece, să ne distrugă corturile și afișele. Pentru ca România să rămână o țară în genunchi, în care ei își împart sinecurile. 
 
Dar pe 9 Iunie le vom arăta că iubirea de țară nu are preț, că oricâți ar infiltra și cumpăra, suntem mai mulți cei pentru care dragostea de țară nu are preț, cei care ne vom lupta pentru a aduce patriotismul în fiecare administrație și pentru a duce România și fiecare comunitate acolo unde ne este locul: între marile națiuni ale Europei.”

 

Material realizat de S.C. DGI MULTIMEDIA DESIGN S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor – Alianța AUR, CMF 41240016

Articolul precedent73% dintre români cred că țara noastră trebuie să rămână în Uniunea Europeană
Articolul următorVicențiu Mocanu, candidat AUR pentru Primăria Râmnicu Vâlcea: Salarii mai mari pentru muncitorii vâlceni!