Pe 1 Decembrie, cele trei televiziuni ale Trustului Realitatea vă invită să luați parte la un spectacol unic! 

De Ziua României, ne facem și mai mari! Trustul Realitatea lansează încă două televiziuni, Realitatea Sportivă și Realitatea Star. 1 decembrie 2021 este ziua în care istoria televiziunii se va rescrie! 

Imagine

 

De 1 Decembrie, aducem un plus de energie nemaiîntâlnit! Scoatem la înaintare cele mai iubite vedete ale României! 

Sportivi de marcă, artiști, cântăreți de muzică populară și lăutărească, dar și mulți alți invitați și prezentatori surpriză vor aduce în casele românilor din toate colțurile lumii Realitatea. 

Alături de Anamaria Prodan și Kamara, în studiourile Realitatea își vor face apariția cele mai mari vedete ale României! Elena Merișoreanu, Mioara Velicu și Gheorghe Turda vor face regal! Ansamblurile Mugurelul și Ciocârlia au pregătit cele mai spectaculoase jocuri și cântece românești! Iar artiștii Ștefania Rareș și Ilie Roșu vor încânta cu voie bună! 

V-am pregătit o noapte a surprizelor! Începând cu ora 18:00, sunteți așteptați în realitatea noastră! Din 1 Decembrie, istoria televiziunii se va rescrie! Realitatea face Marea Unire!

Sursa: Realitatea Star

Articolul precedentSHAKY, firma de confecții și blănuri de lux, etalon al eleganței pe piața din România. Colecții noi care îmbracă bunul gust
Articolul următorMiron Mitrea, critici dure la actualul PNL: “Liderii fac tot ce pot ca partidul să dispară. Nu știu cine își va asuma reconstrucția”