Dan Puric a fost invitatul Ancăi Alexandrescu la emisiunea Culisele Statului Paralel unde a fost întrebat și despre o posibilă candidatură.

Dan Puric a făcut declarații bombă în exclusivitate la Realitatea PLUS despre candidatura sa la prezidențiale. Maestrul a dezvăluit într-o ediție incendiară Culisele Statului Paralel că nu este curtat de partidele politice pentru că le este frică de acesta. Artistul a spus că se bucură de sprijinul din partea românilor. 

“(Candidați?) Sigur că da, nici să nu vă îndoiți. Dumneavoastra o să fiți singura care o să mă voteze, mai e un taximetrist care mai are 20 de inși și mai sunt doua babe care mi-au zis “domnul președinte”. Mă mai gandesc. 

(Ați fost curtat de partide?) De la distanta, le e frica de Puric”, a spus Dan Puric.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentDe ce nu au venit încă deciziile cu recalcularea pensiilor și când pot afla seniorii cât vor primi? Răspunsul șefului Casei Naționale de Pensii, la Realitatea Plus
Articolul următorSpitalul mobil se află săptămâna aceasta în județul Bihor! Caravana Medicală, speranță pentru românii ignorați de autorități!