În România este timpul pentru o schimbare “radicală şi necesară”, iar această schimbare va veni prin George Simion, a declarat preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al partidului Alianţa pentru Unirea Românilor, senatorul Claudiu Târziu, citat de Agerpres.

Acesta participă sâmbătă, la Arenele Romane din Bucureşti, la evenimentul de lansare a candidaturii la alegerile prezidenţiale a preşedintelui AUR, George Simion.

La evenimentul care a fost deschis prin intonarea imnului naţional de către naistul Nicolae Voiculeţ participă, potrivit organizatorilor, aproximativ 8.000 de membri şi simpatizanţi ai AUR.

“Ne aflăm într-un moment de răscruce în care trebuie să ne hotărâm ce ţară dorim să lăsăm copiilor noştri. Este timpul pentru o schimbare radicală şi necesară. Şi sunt aici pentru a vă spune că această schimbare va veni prin George Simion. De ce? Pentru că tinerii fac revoluţiile, iar revoluţia conservatoare se cere înfăptuită acum. George este tânăr, energic şi dedicat cauzei naţionale de foarte mulţi ani. El nu este doar preşedintele unui partid, ci un simbol al curajului şi al speranţei. Într-o epocă a incertitudinii, George Simion reprezintă vocea puternică şi clară a unei generaţii. O generaţie care nu se teme să lupte pentru dreptate şi adevăr”, a declarat Claudiu Târziu, citat de Agrepes.

El l-a portretizat pe Simion, subliniind că acesta a dovedit, de-a lungul anilor, “pricepere, ambiţie şi anduranţă în lupta politică”.

“A fost mereu în prima linie, a înfruntat provocările şi a demonstrat că nu cedează în faţa obstacolelor. Capacitatea lui de a ajunge cu uşurinţă la inima românilor este un dar special. El vorbeşte limba poporului, trăieşte printre oameni şi înţelege cu adevărat ce-şi doresc românii. Sprijinul dumneavoastră este ceea ce îl face puternic şi împreună putem transforma această energie într-o victorie”, a declarat Târziu.

Senatorul a subliniat că reprezentanţii AUR trebuie să arate că sunt uniţi şi hotărâţi să construiască o ţară de care să fie mândri.

“Partidul AUR, ca orice partid mare, trebuie să ducă această bătălie pentru România prin preşedintele lui. Este timpul să arătăm că suntem uniţi şi hotărâţi să construim o ţară de care să fim mândri. Acţionând împreună ca o mare echipă, avându-l ca vârf de lance pe George Simion, putem câştiga lupta pentru preşedinţia României, fiindcă, dragi prieteni, această luptă nu este doar a lui George Simion, ci a întregii noastre generaţii, a mişcării noastre de renaştere naţională. Iar biruinţa lui George Simion va fi, de asemenea, a noastră, a tuturor”, a mai spus Târziu.

Totodată, el a punctat că victoria AUR la alegerile prezidenţiale va reprezenta “dovada că România poate şi trebuie să se ridice din nou”.

“Va fi semnalul că românii sunt gata să-şi ia destinul în propriile mâini şi să-şi construiască viitorul pe valorile şi tradiţiile care ne-au făcut puternici. Vă chem, aşadar, să luptăm pentru o Românie demnă, puternică şi prosperă. Împreună putem învinge. Istoria este scrisă chiar acum de mâna noastră”, a declarat Târziu.

În cadrul congresului, au mai transmis mesaje de susţinere a candidaturii lui George Simion la alegerile prezidenţiale lideri ai AUR, între care Gheorghe Piperea, Marius Dorin Lulea, Lidia Vadim Tudor, dar şi preşedintele Partidului Republican din România, Marian Cupşa.

Consiliul Naţional de Conducere al Alianţei pentru Unirea Românilor a decis, sâmbătă, cu unanimitate de voturi, ca preşedintele partidului, George Simion, să fie candidatul AUR pentru funcţia de preşedinte al României. 

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentGeorge Simion – candidatul partidului pentru funcţia de preşedinte al României
Articolul următorGeorge Simion după ce și-a lansat candidatura la prezidențiale: ”Este timpul ca să nu mai fim trataţi ca o colonie de mâna a doua”