Carmen Iohannis a fost pusă la zid de colegii de breaslă, după ce s-a afișat cu bijuterii care valorează „cât salariul unui profesor pe-un an”.

S-a întâmplat sâmbătă, 3 iunie 2023, la ceremonia de la Dusseldorf în cadrul căreia președintele României, Klaus Iohannis, a primit Premiul Civic German din partea Fundației Civice Bad Harzburg.

Carmen Iohannis a purtat o ținută roz realizată de creatoarea de modă Maria Marinescu, rochia fiind accesorizată cu un colier și cu cercei cu diamante Malvensky, ținuta fiind apreciată de criticii de modă.

Compania de bijuterii Malvesky a postat, de altfel, mai multe fotografii cu soția președintelui purtând bijuteriile alese pentru acest eveniment.

Este vorba despre un colier din aur alb de 18 Kt, cu diamante albe, cu un preț de catalog de 48.000 lei, și un inel din aur alb cu diamante albe care și acesta costă 12.500 lei.

Profesorii s-au dezlănțuit în comentarii: „Din vocație le-a plătit!”, „Salariul unui profesor pe-un an”, „Din salariul ei de 3 mii și ceva?! Nu creeeed…”, „Le-a avut uitate într-un sertar din lada de zestre… era într-una din cele șase case pe care nu le-a mai vizitat de mult” sunt doar câteva dintre zecile de comentarii pe care le-a adunat o postare dintr-un grup privat, „Învățământ Preuniversitar”, cu peste 50.000 membri. În alte comentarii s-a întrecut cu mult măsura, autorii mesajelor fiind însă avertizați că statutul de profesor îi obligă să se exprime civilizat și să păstreze decența.

Sursa: Tabu.RO

Articolul precedentFabrica de candidați pentru Cotroceni. Cine trage sforile pentru alegerile prezidențiale din 2024 – Noi date explozive
Articolul următorParteneriat istoric Gabriel Oprea-George Păunescu. Stenograme BOMBĂ – Cine e artizanul „sufrageriei” și de ce nu cere nimeni teza de doctorat a lui Coldea – Dezvăluiri incendiare