Candidata AUR la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, deputatul Ana Loredana Predescu, a declarat duminică, la ieşirea de la urne, că a votat “pentru şanse şi oportunităţi egale pentru toţi braşovenii”.

Ana Predescu a votat la Liceul de Muzică din Braşov, unde a mers însoţită de o parte din echipa AUR de candidaţi la Consiliul judeţean şi Consiliul local.

“Am votat pentru toţi oamenii pe care i-am întâlnit în această campanie electorală. Am votat pentru şanse şi oportunităţi egale pentru aceştia, oriunde s-ar afla în judeţ, am votat pentru ca tinerii să aibă unde să muncească şi pentru ca seniorii să poată beneficia de servicii medicale, am votat pentru copiii noştri, pentru ca aceştia să aibă posibilitatea să meargă la şcoală, la grădiniţă. Am votat pentru ceea ce lipseşte în acest judeţ: pentru drumuri, pentru canalizare, pentru apă potabilă, pentru transport public judeţean – nimic din acestea nu există în judeţul Braşov”, a afirmat lidera AUR Braşov.

Ea i-a îndemnat pe braşoveni să meargă la urne, subliniind că “fiecare vot contează”.

“Vă îndemn să veniţi la vot oricare ar fi opţiunea dumneavoastră, fiind conştientă, inclusiv din experienţa mea din Parlament, că fiecare vot contează, că un singur vot poate face diferenţa. Veniţi la vot şi votaţi pentru schimbarea în bine în judeţul Braşov”, a spus Ana Loredana Predescu. 

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentUn șarpe a „vizitat” o secție de votare din Oltenia. Panicați, oamenii au chemat jandarmii
Articolul următorAvocata Georgiana Teodorescu semnalează ”cazuri de mită electorală, cazurile de infracţiune flagrantă, avem foarte multe”