Alexandru Nazare, demis de Florin Citu din functia de ministru al Finantelor, si-a gasit sustinere tocmai din partea AUR. 

„Alexandru Nazare a platit cu functia, pentru ca s-a opus caruselului nebun al imprumuturilor dorite de aripa Citu.

Citu taraste, pur si simplu, Romania catre un faliment programat, de care urmeaza sa beneficieze altii. In niciun caz, romanii”, anunta AUR pe pagina oficiala de Facebook.

Ministrul Finantelor, Alexandru Nazare, afirma ca premierul Florin Citu i-a cerut demisia cu o zi inainte de emisiunea de eurobonduri, ceea ce ar fi afectat conditiile pe care Romania le-ar fi putut obtine de pe pietele externe, si ca i-a raspuns acestuia ca nu are motive sa isi asume o demisie.

„Premierul mi-a cerut demisia, paradoxal, cu o zi inainte de emisiunea Romaniei de eurobonduri, mentionand ca, daca nu demisionez, imi va cere remanierea. O demisie, inaintea unei emisiuni de eurobonduri, ar fi afectat conditiile pe care Romania le-ar fi putut obtine pe pietele externe, conditii si asa vitrege. Ieri (miercuri – n. r.), in timpul negocierilor, a revenit cu mesaje telefonice insistand sa primeasca demisia cat mai curand. Imediat cum am finalizat cu succes emisiunea de eurobonduri, i-am raspuns ca, dupa toata munca depusa, rezultatele bune obtinute si reflectate in executia bugetara si evaluarile institutiilor financiare internationale, luand in calcul si modul in care permanent a apreciat activitatea mea si a colegilor din Ministerul Finantelor, nu consider ca as avea vreun motiv sa imi asum o demisie atat timp cat am aparat cu onestitate si buna credinta interesele financiare ale Romaniei”, a explicat Nazare, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentViorica Dăncilă la BNR. „E nou. Și pentru dânsa… Și pentru oricine!”
Articolul următorKlaus Iohannis: Vaccinarea anti-Covid este voluntară și așa va rămâne