AUR acuză nereguli în organizarea alegerilor locale parţiale la Bragadiru, afirmând că deja sunt reclamate primele tentative de fraudare a votului în secţiile de votare.

”Pregătirile pentru alegerile locale parţiale sunt pe ultima sută de metri la Bragadiru. Tensiunea pluteşte în aer, în contextul în care lupta pentru funcţia de primar este strânsă şi se dă între reprezentanţii sistemului – Gabriel Lupulescu (PNL), Teodora Desagă (USR-PMP) – şi reprezentantul singurului partid de opoziţie, anti-sistem, Costin Ioniţă (AUR). Deja sunt reclamate primele tentative de fraudare a votului în secţiile de votare”, anunţă formaţiunea într-un comunicat, citat de news.ro.
 
Membri ai AUR din secţiile de votare au observat inadvertenţe în listele de alegători şi faptul că în unii membri se află în relaţie de rudenie – soţ şi soţie, surori.
De asemenea, de-abia după un apel la 112 al unui membru AUR din secţia de vot, preşedintele secţiei a cerut să fie îndepărtate afişele electorale ale candidatului PNL.  
Cetăţenii din Bragadiru sunt chemaţi din nou la urne, după ce fostul primar din partea PNL Vasile Cimpoeru a primit o pedeapsă de patru ani şi patru luni într-un dosar privind eliberarea unor certificate de urbanism.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentCulisele statului paralel | Cum erau spionați sportivii români de Securitate – Cine turna. ”Problema SPORTUL”, un dosar de 7.000 de pagini
Articolul următorCulisele Statului Paralel – VIDEO – Interviu exclusiv cu Ovidiu Tender, dezvăluiri șoc – Totul despre relația cu Maior și Bica