George Simion – președintele AUR a vorbit, duminică seara, despre acuzațiile de viol care planează asupra unor membri de partid care au participat la tabăra de vară a formațiunii. El spune că dacă sunt vinovaţi trebuie exemplar pedepsiţi.

„Dacă sunt vinovaţi trebuie exemplar pedepsiţi. În momentul ăsta am auzit despre acest viol la televiziuni, la Realitatea, cu un certificat, dar nu la INML unde se judecă astfel de chestii. Nu apărăm pe nimeni. Respectivii pentru care s-a ambalat atât amar de presă sunt nişte domni dintr-un sat. Este vina celor din AUR Ialomiţa şi şi-au dat demisia, că i-au invitat. Nu erau membri AUR, nu au plătit cotizaţia. Dacă au greşit să fie pedepsiţi, dar nici nu aş vrea să fie linşaţi public. Aşteptăm organele de anchetă să spună. Nu mă pot pronunţa pentru că sunt preşedinte de partid şi trebuie spus orice caz de viol trebuie pedepsit maxim. De ce s-au ambalat atâtea televiziuni pentru nişte săteni care ar fi putut comite un act de viol sau nu l-au comis”, a declarat George Simion. 

„Avem preşedinţi de consiilii judeţene, unul de la Giurgiu, acuzaţi de chestiuni de chestiuni din astea, de pedofilie, au fost chestiuni cu sarcină. Nu justifică în niciun fel. Trebuie pedepsiţi exemplar dacă se verifică şi să lăsăm poliţia să… Nu ştiu de ce nu i-au chemat. E ceva la mijloc care îmi scapă, poate se aşteaptă să cădem într-o capcană, să ne implicăm noi în dosar. Am fost foarte rezervaţi şi aşteptăm să se pronunţe autorităţile în drept. În momentul ăsta planează asupra noastră o suspiciune şi ies unii cum a ieşit şi doamna senator să zică „violatorii de la AUR”. În primul rând nu erau de la AUR. Trebuie asumată responsabilitatea pentru participarea acolo”, a mai transmis liderul AUR.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentFiica lui Corneliu Vadim Tudor s-a înscris în AUR
Articolul următorLui George Simion i-a sărit muștarul la festivalul Micul de aur! Derapaj major: “A venit un prost la mine să mă întrebe de ce țin cu rușii” – VIDEO