Un mesaj al unui luptător român care se află în Ucraina a devenit viral pe rețelele de socializare.

Un român care s-a alăturat armatei Ucrainei în războiul dus cu Rusia lansează un atac dur la adresa lui George Simion și a Dianei Șoșoacă. Bărbatul este indignat de nesfârșitele scandaluri pe care le generează cei doi în Parlament. Pe Șoșoacă o invită să se mute în Rusia, iar pe Simion îl compară cu legionarul Corneliu Zelea-Codreanu. 

“Doamna Șosetă și dumneata domnule Corneliu Zelea Codreanu Jr. Terminați cu circul din Parlament și apucați-vă de ceva serios. Nu este de ajuns că avem o grămadă de cârnați prin funcții executive? Voi mai lipseați. Doamna Șosetă, dacă e așa de bine în Federație de ce nu vă mutați acolo? Iar dumneata, domnule Corneliu Zelea Codreanu Jr., care anexări? Dumneata și care Gardă de Fier? Zice un mare clasic în viață: „Băi, du-te tu mă că până anexează ăsta închide la non-stop, mă.” Ce dracu mă? Cum dracu v-au votat românii nu pot să-mi dau seama.”, spune luptătorul în videoclipul viral.

 
 
 

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentAngajații din Sănătate continuă protestele în fața spitalelor: medicii au ajuns la capătul răbdării
Articolul următorDecizie RADICALĂ. Aliații UE și NATO ar putea fi condiționați să sprijine militar Ucraina cu 0,25% din PIB