Liderii AUR au inițiat un protest și un marș în București. Protestul a început în fața Parlamentului, dar coloana de oameni s-a mișcat în București.

Pe scenă, alături de George Simion, a urcat și deputatul Dumitru Coarnă, exclus din grupul PSD din Camera Deputaților.

Prezența lui Coarnă a fost cu atât mai surprinzătoare cu cât protestatarii AUR scandează împotriva PSD, partid pe listele căruia a intrat în Parlament.

Pe scenă, Coarnă a spus că ”trebuie să ne apărăm pământurile și doar noi, cei din stradă, îi mai putem opri”.

Dumitru Coarnă a fost exclus, la începutul lunii aprilie, din grupul PSD de la Camera Deputaților, după ce a fost prezent la o recepție la ambasada Rusiei.

“Vreau să anunţ plenul Camerei Deputaţilor că, începând de astăzi, domnul deputat Dumitru Coarnă nu mai face parte din grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor şi va activa ca parlamentar neafiliat”, a anunțat liderul de grup al PSD.

Partidul AUR a mobilizat, sâmbătă, câteva mii de persoane care protestează faţă de măsurile guvernamentale, în faţa Palatului Parlamentului. Liderul formaţiunii George Simion a precizat că mulţimea va merge să protesteze şi în faţa sediilor PNL şi PSD din Capitală. Oamenii scandează „Nu vrem să fim conduşi de hoţi!”, „PSD şi PNL aceeaşi mizerie!” sau „Ieşiţi din casă, dacă vă pasă!”. Protestul a început la ora 16.00.

„Am ieşit în stradă pentru copiii României, pentru păduri, pentru companiile care încă sunt ale statului român, dar şi pentru toate celelalte resurse pe care vor să ni le fure”, arată postarea de sâmbătă, pe pagina de Facebook a partidului AUR.

George Simion a făcut apel la oameni care sunt acasă să iasă la protest în faţa Parlamentului. La începutul acţiunii AUR, au fost puse în boxe cântece patriotice.

Mulţimea a apărut cu un banner mare pe care scrie „Apărăm România”.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentAtitudine golănească a fostului șef DIICOT, față de doi polițiști care l-au oprit în trafic. Abuz de putere și trafic de influență: „Faceți cu mine chestii d-astea?”
Articolul următorGeorge Simion aruncă BOMBA: Am fost curtat de PSD și PNL pentru a veni la Guvernare! Acuzații de TRĂDARE, în Coaliție