Soția lui George Simion, Ilinca, reacționează după ce premierul de la Chișinău a făcut declarații șocante legate de liderul AUR.

Aceasta a postat pe Facebook o fotografie alături de Simion, iar la descriere a scris un mesaj cu subînțeles: “Eu și soțul meu spionul”. Această postare vine în contextul în care premierului de la Chișinău, Dorin Recean, a precizat că l-a anunțat pe omologul său de la București că Simion are interdicție din 2018, iar acum a fost prelungită pentru încă 5 ani. Asta pentru că instituțiile moldovenești au stabilit că liderul AUR este în continuare un risc pentru țară. 

Soția lui George Simion, Ilinca, a postat pe facebook o fotografie în dreptul căreia a scris un mesaj cu subînțeles: “Eu și soțul meu spionul”.

Postarea Ilincăi Simion vine în contextul în care premierul de la Chișinău, Dorin Recean a făcut declarații în legătură cu liderul AUR.

Acesta a spus că Simion face parte din efortul de destabilizare a Republicii Moldova, având interdicție de intrare în țară încă din anul 2018.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentSONDAJ Avangarde. Calculele politice, date peste cap: partidul care câștigă detașat încrederea românilor
Articolul următorCaravana Medicală a bifat un nou record: peste 15.000 de români au beneficiat de servicii medicale gratuite