Alegerile locale de duminică nu s-au încheiat nici astăzi în orașul Negru Vodă din Constanța, acolo unde candidatul AUR, Mihai Argintaru, a câștigat Primăria. Acesta a obținut 41,64% din voturile cetățenilor, în timp ce primarul Petre Urziceanu a obținut 38,11%.

Cu toate acestea, reprezentanții PNL nu vor să accepte înfrângerea. Până la ora actuală, doar în cursul zilei de marți, 11 iunie, voturile de la secția 335 din Negru Vodă au fost renumărate de trei ori. Totul la solicitarea reprezentanților PNL. De fiecare dată, numărul de voturi a fost același.Practic, de duminică și până astăzi, reprezentanții PNL blochează absolut întreg procesul de votare, doar pentru a încerca să nu câștige candidatul AUR.

Dincolo de problemele privind procesul de votare pe care le cauzează, reprezentanții PNL dau peste cap și funcționarea instituției de învățământ unde este secția de votare. Luni și marți elevii nu au putut merge la școală din cauză că PNL nu acceptă înfrângerea în alegerile locale de la Negru Vodă.

Vezi AICI rezultatele alegerilor în timp real.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentAlegeri locale 2024. PSD are 1566 de mandate de primar, PNL-1052. Cum au votat românii: Rezultate parţiale
Articolul următorAlegeri 2024. Cine sunt politicienii care merg în Parlamentul European