Co-președintele AUR, George Simion, l-a agresat luni pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, în timp ce acesta își susținea discursul la moțiunea simplă inițiată împotriva sa, de USR.

„Am fost la domnul Virgil Popescu la prezidiu să îi spun că e un hoţ, pentru că este un hoţ. Nu e nicio agresiune, că nu i-am făcut nimic. (…) M-a deranjat faptul că e un hoţ şi i-am zis că este un hoţ şi vorbesc în numele a milioane de români care sunt deranjaţi de facturile pe care le primesc. Şi omul acesta vine şi minte cu nonşalanţă. Este posibil aşa ceva? Trebuie să mai zicem câteodată şi adevărul de la tribuna Parlamentului. Dacă vezi un hoţ, te duci la el şi îi zici că e un hoţ, pentru că nu e posibil să îl ţină în braţe, ştie tot PNL-ul, ştie tot USR-ul, întrebaţi-l şi pe domnul Năsui, că au fost la guvernare împreună”, a spus George Simion după ce ședința pentru dezbaterea moțiunii simple a fost suspendată.

În timp ce Virgil Popescu vorbea, George Simion a strigat din sala insistent: „Hoțule, ești un hoț! Hotule!”.

Iritat, ministrul a reacționat: „Pot să-i spun domnului Simion să se ducă la domnul Putin să ieftinească gazul?”.

Şedinţa a fost întreruptă pentru scurt timp, după care preşedintele de şedinţă, Daniel Suciu, a spus că este fără precedent ca un ministru să fie agresat fizic în timpul discursului din Parlament şi a suspendat şedinţa.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentDezbateri suspendate în Parlament: Virgil Popescu bruscat de George Simion! ”E pentru prima oară în istorie când un ministru este agresat fizic”
Articolul următorGeorge Simion dă cărțile pe față și explică de unde a pornit totul. Filmul conflictului cu Virgil Popescu. „Mulțumesc lui Dumnezeu că m-am abținut!”