Mutare bombă pe scena politică. George Simion nu exclude o nouă alianță cu Diana Șoșoacă, după ce a văzut că senatoarea independentă stă bine în sondaje, relatează Realitatea PLUS. Liderul AUR a declarat, în exclusivitate, la Realitatea PLUS că, o așteaptă pe Șoșoacă înapoi în partid.

Mutare bombă pe scena politică înainte de alegerile prezidențiale din 2024. George Simion nu zice nu unei noi alianțe cu fosta sa colegă de partid Diana Șoșoacă, după ce a văzut că aceasta stă bine în sondaje, potrivit Realitatea PLUS. Anunțul președintelui AUR a fost făcut în exclusivitate la Culisele statului paralel, cu Anca Alexandrescu.

Diana Șoșoacă, șefa partidului SOS România a primit în cel mai recent sondaj cu privire la preferințele românilor pentru următoarele alegeri, peste 10% din voturi, potrivit Realitatea PLUS. În timp ce George Simion a obținut peste 25 de procente. 

Șoșoacă oprește creșterea AUR. PSD și PNL se mențin în scorul normal de 30 de procente, respectiv 20

„Ia uitați ce îmi scrie doamna Șoșoacă. Că ați zis că nu vă despărțiți de oameni dar de dânsa v-ați despărțit”, i-a transmis Anca Alexandrescu președintelui AUR, George Simion, în cadrul emisiunii Culisele statului paralel de luni seară, 2 octombrie.

„Poate va reveni. Doamne ajută!”, a replicat George Simion, în exclusivitate la Culisele statului paralel.

„Hopa, deci este o declarație în direct?”, a comentat Anca Alexandrescu.

„De dragoste”, a adăugat George Simion.

George Simion, gonit de la Festivalul Micului de “AUR” – Ce i-a făcut un grup de tineri

„Îmi imaginez de ce au apărut azi 5 scandaluri, 5 controverse legate de AUR, că stăm chiar bine în studiile reale, nu în acelea pe care le dă dl Ștefureac (Remus Ștefureac, director INSCOP, n.r.). Cred că stăm mai bine”, a mai declarat liderul AUR luni seară, la Culisele statului paralel.

Viol în tabăra AUR. George Simion: „De ce s-au ambalat atâtea televiziuni pentru nişte săteni?”

Despre fosta sa colegă din AUR, George Simion a mai spus că „domna Șoșoacă, câteodată, este mai impulsivă”, în cadrul aceleiași emisiuni, la Realitatea PLUS.

Declarațiile pot fi urmărite în emisiunea Culisele statului paralel, realizată de Anca Alexandrescu, luni, 2 octombrie – Linkul: AICI 

Articolul precedentAUR caută președinte pentru 2024 – Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a fost curtat de George Simion
Articolul următorRomânia trimite mai multe forțe militare în misiunea NATO din Kosovo, după creșterea tensiunilor în regiune