Marcel Ciolacu a îmbrățișat-o pe Gabriela Firea la începutul ședinței de guvern de astăzi. Totul, în contextul în care sunt voci care îi cer demisia ministrului Familiei, după dezvăluirile din azilele de bătrâni. 

Astăzi este și ziua de naștere a Gabrielei Firea. Aceasta împlinește 51 de ani. În imaginile surprinse de jurnaliști se vede cum Marcel Ciolacu intră în sala în care se desfășoară ședința de guvern și merge direct la Gabriela Firea, pe care o pupă și o îmbrățișează. 

Marcel Ciolacu a folosit de două ori adjectivul ”firească” pentru a caracteriza demisia lui Marius Budăi de la Ministerul Muncii 

Premierul Marcel Ciolacu a folosit, astăzi, de două ori adjectivul ”firească” în scurtul discurs de la guvern pentru a caracteriza demisia lui Marius Budăi de la Ministerul Muncii. Gabriela Firea, ministrul Familiei, a participat și ea la ședința de guvern în care Ciolacu a anunțat demisia lui Budăi.

”Am avut o discuție dimineață cu dl ministru Budăi, care m-a anunțat că își depune demisie. Aceasta e reacția firească a unui decident politic într-o asemenea criză. E reacția firească în orice democrație consolidată a Europei”, a spus Ciolacu.

Numele Gabrielei Firea apare în scandalul public din jurul azilelor de bătrâni din Ilfov. ONG-ul care gestiona azilele din Voluntari era condus de Ștefan Godei, fost șofer în Primăria București în mandatul de primar al lui Firea, iar cofondatoare a ONG-ului este Ligia Gheorghe, prietenă apropiată și consilieră a lui Firea.

Articolul precedentCine va prelua Ministerul Muncii după demisia lui Marius Budăi – PSD a pregătit mișcarea de ultim moment
Articolul următorDNA a descins la primăria Constanța. Vergil Chițac urmărit penal pentru abuz în serviciu