Scandal uriaș în Parlament, între mai mulți deputați de la AUR și PSD. Protagoniștii au fost deputatul AUR Dan Tănasă, unul dintre cei mai impulsivi parlamentari din echipa lui George Simion și deputatul PSD Adrian Solomon, cunoscut pentru scandalul pe care l-a făcut într-o șaormerie.

Protagoniștii scandalului sunt Dan Tanasă de la AUR și Adrian Solomon de la PSD. În imagini se observă cum Dan Tanasă se duce țintă către social-democrat și este ținut de colegi să nu sară la bătaie. Totul ar fi pornit, spun reprezentanții AUR, de la taxa de solidaritate care se dezbătea în acel moment.

În incident a fost implicat și Ringo Dămureanu, tot din partidul lui George Simion.

Contactat de Realitatea PLUS, Adrian Solomon a spus că nu vrea să comenteze injuriile adresate de “un om cu probleme grave”. 

Recent, Adrian Solomon a mai avut un schimb de replici extrem de virulent și cu liderul AUR, George Simion, într-o ședință comună a comisiilor pentru Muncă şi pentru Sănătate ale Camerei Deputaților, la dezbaterea proiectului de lege care îşi propune prevenirea separării copilului de familie. Jurnalista de investigații Iosefina Pascal l-a descris pe Solomon drept un baron local, de Bârlad şi Vaslui, care “a terorizat la propriu şi la figurat presa locală din Bârlad ani de zile. A fost în repetate rânduri sancţionat pentru a hărţuit, ameninţat şi chiar sărit la bătaie în trafic.”

Dan Tănasă a fost și el implicat, de-a lungul timpului, în diverse altercații cu colegi din Parlament sau oficiali guvernamentali. În toamna anului trecut, George Simion și Dan Tănasă au fost la un pas să se ia la bătaie, în plenul Camerei Deputaților, cu un secretar de stat al Guvernului, tot pe fondul dezbaterii unui proiect de lege.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentParlamentul a decis: La o adresă nu pot fi înregistrate cu buletinul mai mult de 10 persoane
Articolul următorPrima convenție a Clubului de Presă, de Ziua Mondială a Libertății Presei – Cine face parte din Consiliul de Onoare