Ioana Ramona Bruynseels, șefa Departamentului de Politici Publice de la AUR, s-a revoltat, într-o postare video pe Facebook, cu privire la situația copiilor din localitățile în care românii sunt minoritari.

“Spre deosebire de UDMR, care știe să își atingă obiectivele de fiecare dată, conducătorii noștri, români,nu au habar și nici nu îi interesează cum copiii români din localitățile unde românii sunt minoritari ca număr, sunt dezavantajați, spre deosebire de copiii minorităților. Un exemplu clar, explicat mai jos!

Îi cer doamnei ministru Deca să îndrepte această umilință la adresa copiilor români! Cum să permiți ca românii să fie dezavantajați în propria lor țară?”, spune Ioana Ramona Bruynseels.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentAUR e ferm pe poziție: ”Pensiile militare NU sunt pensii speciale! Este absoluta nevoie de o abordare corecta și profesionistă în acest sens!”
Articolul următorPreşedintele AUR, deputatul George Simion: Niciunul dintre miniştrii care au condus Ministerul Sănătăţii în perioada pandemiei nu s-a prezentat la Comisia de anchetă