Grupul parlamentar din Camera Deputaților al Alianței pentru Unirea Românilor are, începând de marți, un nou membru.

Raluca Maria Borta a preluat mandatul de deputat al circumscriptiei electorale nr. 8, Brașov, rămas vacant pe 15 august 2023, o dată cu decesul parlamentarului neafiliat Francisc Tobă.

Deputatul Francisc Tobă a fost ales pe listele Alianței pentru Unirea Românilor la scrutinul din 2020, după care a ales să activeze ca independent, în urma unor controverse legate de activitatea sa precedentă. După trecerea sa în neființă, mandatul este preluat de drept de către următorul candidat ales pe lista AUR, Raluca Maria Borta, iar aceasta se alătură Grupului Politic AUR din Camera Deputaților.

Raluca Maria Borta este licențiată în Drept la Facultatea de Drept și Sociologie din cadrul Univesității “Transilvania” din Brașov și are o diploma de Master în Managementul Poliției și Instituțiilor Comunitare, obținută la Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu.

De-a lungul carierei profesionale a activat în mai multe domenii – turism, vânzări, relații clienți, pregătirea personalului și resurse umane, la companii românești și străine.

În momentul de față, Raluca Borta se află în concediu pentru creșterea fiului său, în vârstă de șase luni.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentSărbătoare cu scandal la Țebea: Comemorarea lui Avram Iancu, confiscată de AUR – Scandări și Huiduieli – Jandarmii, pregătiți săă intervină
Articolul următorMăsurile de austeritate, decise în Coaliție – Ce taxe și impozite se pregătesc