După ceremonia religioasă și o baie de mulțime, George Simion s-a urcat pe sceana din vârful dealului din Măciuca și s-a adresat poporului pentru prima dată în viața lui în calitate de proaspăt căsătorit.

„Împreună cu voi am participat la nuntă, iar acum suntem legați în fața lui Dumnezeu până când moartea ne va despărți. Îi mulțumesc lui ÎPF Teodosie, mulțumesc corului Armonia, știm că vreți cu toții să faceți poze cu noi, dar ne-am bucura să nu mai facem față la atâta iubire. Romania are nevoie de oameni frumoși ca voi care să o ducă mai departe. Sunt atâtea mulțumiri pe care vreau să le adresez pentru că facem o nuntă așa cum ne-am dorit. Rămânem aici până mâine dimineață și va mulțumim din suflet că sunteți la nunta noastra. Nicio minciună din lume nu ne poate strica bucuria de a vă avea aici”, au fost primele cuvinte ale, de acum, proaspăt căsătoritului George Simion.

 
 
 

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentPhoenix, concert la Măciuca. Nicu Covaci: „Am venit să cânt la 10 mii de oameni. George Simion nu mi se pare periculos”
Articolul următorReactia lui George Simion după ce nuntașii i-au cerut să candideze la președinție: O să luăm 50% la următoarele alegeri!