Declarații halucinante vin din cadrul propagandei de la Kremlin. O prezentatoare a televiziunii de stat din Rusia susține că a început Al Treilea Război Mondial.

 

Scufundarea navei amiral a flotei ruse a provocat un val de reacții furibunde la Moscova. Olga Skabeyeva, prezentatoare a televiziunii ruse de stat şi apropiată lui Putin, a declarat în direct că a început Al Treilea Război Mondial după distrugerea crucișătorului Moskva. Prezentatoarea spune că acum Rusia luptă efectiv cu NATO şi împotriva Statelor Unite ale Americii. 

“Raportat la modul în care situația a escaladat putem să considerăm că este al Treilea Război Mondial. Acest lucru este sigur. În mod cert, acum luptăm împotriva infrastructurii NATO, dacă nu chiar NATO. Trebuie să recunoaștem asta”, a declarat Olga Skabeyeva.

 

La un alt post de stat rus, prezentatoarea Olesya Loseva a spus că Occidentul consideră că „Rusia este o țară care nu merită să fie pe harta lumii și că toți rușii ar trebui să fie eliminați de pe fața pâmântului”, potrivit Daily Mail.

Afirmațiile au fost făcute la posturile ruse de știri după scufundarea crucișătorului ‘Moskva’, cea mai importantă navă de luptă a Rusiei în Marea Neagră.

Articolul precedentPunctele slabe ale lui Putin, făcute publice. Greșelile capitale ale liderului de la Kremlin
Articolul următorBobby Păunescu dezvăluie motivul pentru care Nicolae Ciucă a devenit o țintă și este atacat: “Nu vi se pare ciudat?”