USR se pregătește să trimită în Parlamentul European o echipă de europarlamentari care par să sprijine direcția actuală a Uniunii Europene, condusă de Ursula von der Leyen, ce urmărește transformarea Uniunii într-un spațiu fără granițe, în care europenii să fie controlați și mentalitatea acestora să fie schimbată pentru a renunța la suveranitatea națională și la tradiții.

În noiembrie 2023, majoritatea Parlamentului European a votat pentru modificarea tratatelor europene, introducând schimbări semnificative în beneficiul comunității LGBT. Printre aceste schimbări se numără înlocuirea termenului „egalitate între femei și bărbați” cu „egalitate de gen” și trecerea de la votul prin unanimitate la votul majorității, pentru a facilita adoptarea deciziilor.

Români, precum europarlamentarii USR, au jucat un rol activ în susținerea acestor modificări. Dacian Cioloș, Vlad Botoș, Dragoș Tudorache, Dragoș Pîslaru și Ramona Strugariu sunt printre cei care au votat pentru aceste schimbări. Susținătorii lor argumentează că aceste măsuri promovează egalitatea și drepturile comunității LGBT, însă criticii avertizează că astfel de decizii pot contribui la destrămarea familiei tradiționale și subminarea valorilor naționale.

În contrast, europarlamentarii precum Cristian Terheș și Tudor Ciuhodaru s-au opus acestor modificări. Aceștia sunt candidați pe listele AUR pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie, susținând că apără valorile tradiționale și suveranitatea națională.

Alegerea între cele două perspective este crucială pentru viitorul României și al Uniunii Europene. Dacă valorile tradiționale și suveranitatea națională sunt prioritare pentru voi, opțiunea este clară. Cinci buletine de vot, cinci ștampile pe AUR, pentru a susține candidații care vor să protejeze identitatea și interesele României în Uniunea Europeană.

Material realizat de S.C. DGI MULTIMEDIA DESIGN S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor – Alianța AUR, CMF 41240016

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentGlobalizarea impusă de actuala conducere a Uniunii Europene amenință identitatea statelor membre
Articolul următorAnca Alexandrescu anunță Armaghedonul pentru Florian Coldea. Va urma un val de denunțuri împotriva caracatiței “generalului negru”