George Simion cere bani de la românii care vor să îl întâlnească. Liderul AUR și-a făcut aplicație pentru a interacționa cu votanții, de unde a strâns peste un milion de lei în primele săptămâni de funcționare. De asemenea, platforma partidului strânge și date personale despre oameni, care vor fi folosite în campania electorală. 

George Simion și partidul său au făcut din activismul clasic o afacere. Alegerile din 2024 sunt un prilej de a face bani de la oamenii care cred în mesajul său. AUR a lansat o aplicație pentru simpatizanți, unde pot să fie semnalate anumite probleme, dar totul contra cost.

A început campania electorală? Promisiuni fără număr și imagini cu politicieni care pozează în oameni normali, în mediul online – FOTO

“Fac un apel la toți românii care iubesc AUR să își descarce aplicația AUR. Acolo se pot implica plenar în alianța AUR, pot aplica ca polul suveranist să câștige”, a transmis Simion, intr-un mesaj postat pe Facebook.

Aplicația AUR a fost lansată la începutul luni Iunie, iar partidul a reușit în câteva săptămâni să strângă peste un milion de lei de la români. Platforma funcționează ca un joc, unde se cer date precum numele, numărul de telefon, dar și localitatea de reședință. Toate aceste date sunt vitale pentru un partid care își poate sincroniza mesajul după cerințele electoratului.

Astfel, oamenii pot plăti pentru: 

– un pachet standard – costă 100 de lei și îți aduce 10% reducere la magazinele AUR, tur organizat la Parlamentul României și un tricolor;

– un pachet argint – costă 1.500 de lei și primești cărți, 15% reducere la magazinele AUR, tur organizat la Parlament, un steag și un tricou;

– un pachet aur – costă 5.000 de lei și pentru acești bani ai cărți, 20% reducere la magazinele AUR, tur organizat la Parlament, un steag, un tricou, o insignă, acces la conferințele și evenimentele AUR și o întâlnire cu George Simion.

Aplicația are câteva caracteristici speciale pentru a atrage românii. În meniul din aplicație poți completa chiar și experiența personală, lucru își aduce și puncte de fidelitate.

Această nouă afacere vine după ce liderii partidului sunt implicați construcțiile din zona Ilfov. În localitatea Tunari, aceștia au pus bazele unui imperiu imobiliar. 

Citește și George Simion, declarație halucinantă: “Mă aștept să fiu asasinat”. De la ce a pornit isteria liderului AUR

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentPoșta Română face campanie electorală pentru AUR. Partidul lui Simion a umplut cutiile poștale ale românilor
Articolul următorGeorge Simion anunță că AUR a strâns 8 milioane de euro de la români: ”Noi ne-am digitalizat. Avem un card Standard, unul Argint şi unul Gold”