Președintele Klaus Iohannis este principalul vinovat pentru situația în care se află România, pentru că a încălcat principiile democratice și a dorit să impună, cu orice preț, un guvern al perdanților, a afirmat, în exclusivitate la Legile Puterii, liderul PSD Marcel Ciolacu. Liderul social-democrat a mai afirmat că partidul său nu susține PNL sau guvernul Cîțu, dar nici USR Plus, partid pe care-l consider principalul vinovat pentru criza sanitară.

“Iohannis a considerat că trebuie încălcate regulile și a  făcut un guvern cu cei care au pierdut, era evident că se va ajunge aici, pentru că nu există respectul față de invingător.

Ceea ce a surprins a fost faptul că sunt total nepregăti pentru actul de guvernare, nu numai la nivel central, ci și la administrație locală, vedeți sectorul 1, Primăria Capitalei, Timisoara.

Au confundat țipatul la TV, lozincile care au hrănit o parte din populație, au semănat ură,  începând cu președintele Iohannis, iar efectele, în egală măsură, le plătitm toti.

Este mai grav că a venit valul 4, am știut, era evident, l-am ignorat total și suntem acum prima țară ca rată a mortalității din Uniunea Europeană și a 2-a din Europa, după Rusia.

Nimeni nu mai  vorbește de ce se întâmplă zi cu zi, sunt din nou scoși bolnavii din spitale. Nu-l țin în brațe pe Cîțu, dar nu pot să-l țin nici pe Orban. 88% din bolnavii de cancer au murit de când sunt guvernări PNL, este cel mai mare procent.” a afirmat Ciolacu.

URS e principalul vinovat pentru criza din sănătate, nu putem să ne prefacem că nu vedem.

CITEȘTE ȘI: Marcel Ciolacu: USR a vrut să folosească PSD drept măciucă. Nu-i niciun capăt de țară dacă se fac alegeri anticipate

La o întrebare a jurnalistei Anca Alexandrescu, Marcel Ciolacu a explicat și cum s-a ajuns la percepția că PSD ar fi întârziat propria moțiune dintr-un calcul politic.

“PSD a fost primul care a făcutu text al moțiunii, l-am făcut public, l-am transmis celorlalți lideri politici, lui Barna și lui Simion.

În timp ce așteptam feedback de la ei, dacă vor să semneze sau să aducă modificări, eu spunând cinstit că vom vota orice moțiune, ei au găsit de cuviință să depună propria lor moțiune. Atunci nu mai avea rost să depunem așa de repede propria moțiune, Am spus că orice moțiune ajunge la vot o vom vota și ne-am ținut de cuvânt.

Din punctul nostru de vedere, am și anunțat azi, toți cei 157 de pesedinși sunt prezenți, sunt și alți parlamentari neafiliați, suntem circa 160, vom vota la vedere, am înțeles de la Simion că și ei vor vota la vedere.

Vom vedea dacă acest circ, provocat de USR, ca să fim cinstiți, prin cei 2 miniștrii ai Sănătății și un vicepremier care avea în subordine sănătatea, cum să scot eu din moțiune că USR este vinovat?

Sigur, autorul moral este Iohannis, care a decis să fie această coaliție a perdanților, a afirmat, în exclusivitate la Legile Puterii, liderul PSD Marcel Ciolacu.

CITEȘTE ȘI: Marcel Ciolacu, despre suspendarea președintelui Iohannis: Nu cred că agenda românilor este criza politică

Articolul precedentCulisele statului paralel | Dezvăluiri INCENDIARE despre legăturile lui Iulian Dumitrescu, din echipa Cîțu, cu Florian Coldea
Articolul următorCîmpeanu: Elevii care se află în prezent în online se vor putea întoarce la școală de luni, dacă nu au cazuri de COVID-19 în clasă