Liviu Dragnea a declarat, în emisiunea „Culisele Statului Paralel”, că PSD este predat total la Iohannis de actuala conducere. Fostul lider al partidului susține că PSD e complice, prin acţiunile conducerii, la jaful naţional, complice la tot acest dezastru economic şi la viaţa din ce în ce mai rea a românilor.

„PSD este predat total la Iohannis de actuala conducere. E complice prin acţiunile conducerii la jaful naţional. PSD este complice la tot acest dezastru economic şi la viaţa din ce în ce mai rea a românilor. Cu Dîncu a fost presiune să fie pus premier în 2017. În seara aceea am terminat conferinţa din Băneasa şi mergeam spre sediul partidului. M-a sunat Vasile şi m-a rugat să trec pe la el. Acolo erau Hellvig şi Coldea. I-am salutat, m-au felicitat. Am ciocnit un pahar pentru victoria în alegeri, după care a început o discuţie ciudată despre cine va fi prim-ministru. Fiind întrebat şi de Hellvig şi Coldea de ce nu-l propun pe Dîncu prim-ministru. Le-am zis că sincer nu m-am gândit şi nu e nici locul în care să discutăm aşa ceva. Discuţia a degenerat foarte urât. A doua zi la ora 12, Hellvig a venit la mine acasă. A venit şi cu mâncare să mâncăm împreună, să-mi spună să nu se înţeleagă greşit discuţia din seara anterioară. Apoi a zis că merge la Iohannis. Nu au lăsat niciun partid în care să nu se infiltreze. Cel mai mult în PSD. Cu o excepţie, Gabi Firea”, a declarat Dragnea.

CITEȘTE ȘI: Liviu Dragnea lovește puternic în PSD: “Dacă stau cu conducerea asta și ei sunt vinovați. Le dai degeaba sfaturi daca sunt cu cheița”

CITEȘTE ȘI: Dragnea, ironii la adresa Vioricăi Dăncilă: “După 5-6 luni a fost preluată de SPP și SRI”

Articolul precedentDragnea, dezvăluiri șocante despre LISTELE de “execuție” pe care le făcea Statul Paralel – Gigi Becali, Gica Popescu, Marian Vanghelie, patroni de presă, de fotbal, jurnaliști
Articolul următorLiviu Dragnea revine în politică alături de Codrin Ștefănescu – Cum se numește noul partid și ce își propune