Parlamentarul PSD – Alfred Simonis a făcut o declarație șocantă, în plenul Camerei Deputaților, cu privire la un presupus incident petrecut la începutul ședinței. Simonis a susținut că un alt deputat – George Simion i-ar spus: „Am să o violez pe mă-ta”.

Într-o atmosferă tensionată, ședința de plen a Camerei Deputaților a devenit un adevărat circ, marcat de incidente regretabile și acuzații extrem de grave.

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor – Alfred Simonis a spus, la tribuna plenului, deşi se afla la prezidiu şi conducea şedinţa, că toţi parlamentarii, indiferent de culoarea politică, ar trebui să aibă un limbaj adecvat acestei săli de plen.

„La începutul şedinţei, un domn deputat, mai rusofil aşa, căruia nu merită să îi spun numele, a venit şi mi-a spus, citez: „Am să o violez pe mă-ta! Aşa mi-a spus acest individ la începutul şedinţei, şi poate că şi reacţia mea a fost una vehementă şi poate şi prestaţia mea, după acest moment, nu e cea pe care aţi fi aşteptat-o”, a spus Alfred Simonis în plen, numindu-l ”un personaj abject”, „acest jeg uman”, „e un infect”.

George Simion nu a recunoscut limbajul adresat lui Alfred Simonis.

Printre protagoniști s-a numărat și Ionuț Mosteanu care a spus la microfon: „Marcele, ești mort de foame după bani”.

 

Sursa: Newsinn

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL. Oamenii din spatele preluării Telekom România. Anchetă BOMBĂ!
Articolul următorSchimb de replici între Marcel Ciolacu și George Simion – Liderul AUR i-a dat premierului un volum din Harry Potter