George Simion dă de pământ cu Mircea Geoană! Liderul AUR îl acuză pe numărul 2 în NATO că este doar o „păpușă” în mâinile globaliștilor și nu îi dă șanse prea mari la prezidențiale. Pe de altă parte, surpriza în alegeri din partea AUR ar putea fi actorul Dan Puric, dar și alți 10 candidați pe care partidul îi testează. Despre propria candidatură, George Simion a ținut să menționeze că nu este scoasă din calcul și că nu îi este teamă de lupta politică. 

George Simion: Domnul Geoană este o păpușă globalistă. Vorbește despre orice, doar ca să-l bage lumea în seamă. Este de jumătate de an în campanie prezidențială, chiar dacă ocupă o funcție la NATO, și predicția mea electorală pentru domnul Geoană este că va lua undeva între 5,5 și 6 la sută. Nu are partid, nu are structuri. Îi are pe unii și pe alții care l-au tocat de bani până acum.

Realitatea PLUS: Câți candidați poate să aibă AUR la președinția României? Zece.

George Simion: E o cifră a excelenței și e nota 10. 

“Votați, mă!”, așa este intitulată piesa maestrului Puric. A jucat-o la Gherla. A fost o bucurie să ne revedem. Este o opțiune, în funcție de scenariul politic. Dacă colegii mei pe 16 iunie mă vor alege pe mine și vom merge pe strategia în funcție de ce vedem și pe piața politică că vom candida cu președintele partidului nu mă dau în spate. 

Nu vreau să se creeze cumva impresia că aș fi un fricos. Am multe defecte, ca oricine, dar fricos nu sunt.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentTU DECIZI. Dosar de candidat: Alexandru Cordoș a scăpat miraculos de închisoare după trei urmăriri penale sondate cu condamnări
Articolul următorCristian Popescu Piedone, atac furibund la adresa jurnaliștilor Realitatea PLUS, după ce i-au fost demascate afacerile clanului