George Simion, liderul AUR, a spus, marți seară, la Euronews, că România nu ar trebui să dea arme Ucrainei, în contextul în care se vorbește ca țara noastră să dea un sistem Patriot ucrainenilor invadați de ruși.

“Să nu dăm arme Ucrainei. Ne implicăm într-un război. Ce treabă am eu cu ce fac alte țări? Noi cu bulgarii suntem cei mai potrivitți?  România ar trebui să-și țină armamentul pentru apărarea României. E treaba SUA ce face și ce nu face.

Dacă era alt președintele la Casa Albă, poate ar fi oprit acest război.

Acest război a început în 2014, când comunitatea europeană ar fi trebuit să intervină, să blocheze economic Rusia. Germania păstrează canale diplomatice cu Rusia.

Sunt interzis în Ucraina pentru că în 2021 am fost la comemorarea masacrului d ela Lunca și am spus că regimul de la Kiev ar fi trebuit să ia atitudine.

Nu m-am întâlnit cu niciun agent FSB, nu am avut genul acesta de conexiuni. Am știut cu cine vorbesc tot timpul”, a spus George Simion.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentMircea Geoană, interviu exclusiv pentru Realitatea PLUS! Când va decide dacă va candida sau nu pentru președinția României
Articolul următorGeorge Simion, acuze grave despre jocurile electorale: USR manipulează opinia publică prin sondaje false