Deputatul AUR George Simion a susţinut, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, că nu atentează nimeni la stabilitatea şi siguranţa ţării “în afara miniştrilor incompetenţi”, cu referire la ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.

“Aş dori, pentru anii în care miniştrii mai aveau decenţă şi ştiau ce înseamnă o demisie de onoare, să ţinem un moment de reculegere”, a spus Simion în debutul discursului său, la dezbaterea moţiunii simple împotriva ministrului Bode, scrie Agerpres.

El a susţinut că jumătate dintre liberali se ruşinează că îl susţin în funcţie pe Lucian Bode.

“Jumătate din colegii deputaţi de la partidul fost Naţional şi Liberal sunt ruşinaţi că trebuie să îl susţină în funcţie pe acest caracter care a ratat intrarea României în Schengen. Mai devreme colegii noştri au fost în curtea Guvernului, unde jandarmii şi trupele speciale ale domnului Bode i-au scos cu forţa. (…) Dacă vreţi să daţi vina pe război pentru faptul că domnul ministru Lucian Bode este însă în funcţie, este o scuză penibilă. Nu atentează nimeni la stabilitatea şi siguranţa ţării în afara miniştrilor incompetenţi pe care îi aveţi în acest cabinet ruşinos”, a transmis liderul AUR.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedent10 români blocați în Turcia, în zona unde a lovit cutremurul, cer repatrierea – În ce stare se află – Anunțul MAE
Articolul următorIoana Ramona Bruynseels: “Sa spunem adevărul: guvernul Ciucă are doar câteva ore să dovedească faptul că ține cu românii!”