Liderul AUR, George Simion, împreună cu mai mulți lideri AUR au mers la Parchetul General pentru a trage un semnal de alarmă în privința dosarelor penale care s-au deschis în cazul semnăturilor falsificate. George Simion îi cere procurorului de caz să-l primească în audiență și a anunțat că va intra în greva foamei dacă nu va fi primit de către procurori.

”Miercuri procurorul spunea că eu sunt un infractor și pe mine nu m-a citat. Au luat telefoanele colegilor mei, au luat telefonul meu. Telefonul meu este la domnul procuror în birou! Știu că vă uitați la acest live, probabil chiar de pe telefonul meu. Haideți jos, domnule procuror!

Nu mai am acces la propriul telefon! O bătaie de joc, asta fac domnii procurori. Este ora 13.00 și nu ne primește nimeni. Eu tot aștept să vină un procuror de la Parchetul General, dar nu ne primesc. Dacă nu mă primește nimeni, intru în greva foamei. Până duminică eu aici stau! Am venit cu cătușele, de ce nu veniți să-mi puneți cătușele, că spuneați că eu sunt infractor. Îmi pun singur cătușele!

Am zis un lucru adevărat: toate partidele au semnături false, dar de aici să mă iei pe mine, pe colegii mei, să ne iei telefoanele”, a spus George Simion.

George Simion este în sediul Parchetului General, dar în fața instituției se află mai mulți simpatizanți AUR.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentNicușor Dan, în picaj total! Gabriela Firea, creștere spectaculoasă și poziționare fermă – Sondajul care răstoarnă datele pentru Capitală
Articolul următorScandal în cadrul ADU: Un lider al PMP cere oamenilor să NU voteze cu Radu Mihaiu