Liderul AUR, George Simion, a declarat duminică, la evenimentul de lansare a candidaţilor la europarlamentare desfăşurat în cetatea din Ardud, că duşmanul politic în acest judeţ este “o creatură hidoasă, şovină, numită UDMR”.

“Duşmanul nostru politic în acest judeţ şi la nivel naţional este o creatură hidoasă, şovină, numită UDMR. Fraţii noştri maghiari sunt conaţionalii noştri, îi iubim şi îi aşteptăm în rândurile AUR dacă se identifică cu valorile conservatoare sau în rândul altor partide de alte orientări, dar nu dorim ghetoizarea politică a cetăţenilor maghiari şi în fond şi la urma urmei UDMR-ul este pentru etnicii maghiari ceea ce pentru etnicii români este PSD-ul şi PNL-ul. Sunt cei care au furat, cei care au distrus, cei care şi-au bătut joc de toţi cetăţenii României, indiferent de etnie, a declarat George Simion.

El a afirmat, pe de altă parte, că la începutul anului trecut în România existau 800.000 de angajaţi la stat iar acum ar fi peste 1,2 milioane de bugetari, angajaţi politic.

“Împreună trebuie să luptăm pentru o Europă a naţiunilor, o Europă creştină, o Europă care să nu fie călcată în picioare, o Europă care să poată să se autosusţină economic împotriva duşmanilor de pretutindeni atâta timp cât înţelegem că pe această cetate şi tot Ardealul steagul tricolor şi steagul Românesc este sus şi aşa va rămâne. Ne dorim pace, cooperare şi o luptă comună împotriva duşmanilor noştri comuni”, a transmis liderul AUR.

AUR a organizat, duminică, la cetatea Ardud din judeţul Satu Mare evenimentul de lansare a candidaţilor, în prezenţa a sute de persoane.

Material realizat de S.C. DGI MULTIMEDIA DESIGN S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor – Alianța AUR, CMF 41240016

Articolul precedentTensiuni uriașe în Coaliție: liderii PSD și PNL, față în față în prima ședință de la începutul campaniei electorale
Articolul următorSondaj AVANGARDE pentru Primăria Capitalei: Candidatul care îi ia fața lui Nicușor Dan