Diana Șoșoacă, senatoare AUR, a vorbit, la Antena 3, despre cum a fost ajutată AUR să intre în Parlament cu un procent de aproape 10%.

De profesie avocat, Șoșoacă a precizat că s-a simțit o ”mână” a Serviciilor în sprijinul AUR pentru ca ”să ne putem exprima aceste idei naționaliste care au deranjat timp de 31 de ani”.

“Inclusiv când am vorbit în Piața Universității și în Piața Victoriei, pentru că nu știu câtă lume a realizat, dar acea minoritate care a făcut-o, am solicitat efectiv ca acele părți naționaliste, patriotice din sistem, care încă nu au fost vândute străinilor să iasă la rampă și să înceapă să lucreze pentru România și pentru poporul român.

Și cred că acest lucru s-a întâmplat în condițiile în care un partid nou înființat ca AUR a putut să aibă 10-11% și voința populară a celor care ne sprijină a reușit să voteze fără să se mai fure voturile. Așa am putut cu toate problemele pe care le-am avut, cu toate interdicțiile de a apărea la televiziuni, cel puțin am avut acces pe toate rețelele de socializare. Și așa am reușit să menținem contactul cu oamenii.

Am fost totuși lăsați să accedem în câteva emisiuni să ne spunem punctul de vedere.

Nu știu (n.r. dacă ”patrioții” din Servicii au ajutat AUR)! Cert este că… Nu cred că a plătit cineva pentru noi, dar cred că un pic de libertate s-a dat poporului român și posibilitatea ca noi să ne putem exprima aceste idei naționaliste care au deranjat timp de 31 de ani”, a spus Diana Șoșoacă.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentMedicii de la Universitar, surpriză pentru copiii săraci
Articolul următorVIDEO Culisele statului paralel, ora 18:00 – Au fost scoase din țară date după ce Ghiță a fugit în Serbia?