Întreaga conducere a Biroului județean AUR Ialomiţa a demisionat, miercuri, în urma uriașului scandal legat de acuzațiile de viol lansate de o adolescentă care a participat la Scoală de vară a partidului. Anunțul legat de demisii a fost făcut chiar de liderul formațiunii, George Simion.

Simion susține că a fost făcută o anchetă internă în partid şi că nu a fost implicat niciun membru AUR în acel incident privind acuzaţiile de viol.

„Cei invitaţi acolo care au consumat alcool şi au fost scoşi în afara Şcolii de vară şi trimişi de sâmbătă dimineaţa acasă, cei care i-au invitat acolo şi-au dat demisia din AUR Ialomiţa. Tot Biroul judeţean de la Ialomiţa, cei care au recomandat nişte tineri fără să le vadă profilul, adică respectivii tineri s-au dus să îşi cumpere alcool şi nu au ascultat de organizatori. E un motiv destul de temeinic”, a anunţat Simion, într-o conferinţă de presă la Parlament.

Acesta a mai precizat că AUR a pus la dispoziţie probele video necesare şi a subliniat că orice om care face un astfel de incident trebuie „pedepsit exemplar”.

O minoră de 17 ani acuză că ar fi fost abuzată sexual de politicieni la tabăra de vară a AUR

 

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentScandal monstru între George Simion și Diana Șoșoacă chiar în Parlament – S-au aruncat cuvinte grele – VIDEO
Articolul următorMinisterul Justiției a avertizat Guvernul despre problema OUG prin care se pot majora oricând TAXE și IMPOZITE – De ce e neconstituțională