Liderul AUR, George Simion, i-a urat „succes”, luni, deputatului care și-a anunțat luni, în plenul Camerei Deputaților, demisia din partid.

  • „Un militar neagreat de mine la conducerea AUR a dezertat. Succes la ‘patriotul’ Dragnea. Lume pleacă, lume vine….”, a scris George Simion pe Facebook.
„Un general ar fi trebuit să rămână cu oastea și când nu e ales comandant. Generalii nu ar trebui sa fie dezertori! Așa aflăm cine și ce îi mâna în luptă!
Nu-i nimic, e bună și cernerea”, a reacționat și senatoarea AUR Rodica Boancă.

Deputatul AUR Nicolae Roman (55 de ani), general în retragere, a anunțat luni în plenul Camerei Deputaților că demisionează din grupul AUR și va activa ca deputat neafiliat.

De asemenea, fostul deputat AUR Francisc Tobă a anunțat la rândul său, în plen, că de acum încolo va reprezenta în Parlament partidul Alianța pentru Patrie, formațiune susținută de fostul lider PSD Liviu Dragnea.

 

 

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentMinisterul Apărării: Mină marină, observată în largul Mării Negre, la 70 de kilometri travers de Capu Midia
Articolul următorCulisele Statului Paralel | Florin Cîţu și Alina Gorghiu, val de ironii pe internet după delegația în SUA