Liderul AUR George Simion a declarat marţi că Cristian Terheş va conduce lista AUR la europarlamentarele din 2024.

Simion a apreciat că aceste alegeri europarlamentare din 2024 ”vor arăta o radiografie exactă a susţinerii partidului, nu ce se vede în sondajele plătite”.

”Obiectivul partidului este să trimită patrioţi, precum Cristian Terheş, la nivelul instituţiilor europene. 99% da, este o discuție pe care am avut-0, Cristian Terheş va conduce listele noastre pentru europarlamentare, şi atunci vom vedea câţi români simpatizează AUR şi ar putea să ne arate valoarea noastră”, a afirmat el.

Despre faptul că Terheş a intrat în Parlamentul European pe listele PSD, liderul AUR a precizat că a candidat în urma unei alianţe, este ţărănist, provine dintr-o familie de ţărănişti, împărtăţeşte aceleaşi valori ca şi AUR şi a fost în timpul pandemiei singura voce autentică, românească care s-a luptat în PE pentru drepturi şi libertăţi.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentBani de la Guvern pentru bunicii care stau acasă cu nepoții – suma pe care o primesc în plus la pensie
Articolul următorGeorge Simion, despre CUTREMURE: „Avem probleme cu infrastructura critică. Majoritatea podurilor au peste 50 de ani”