Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu, unul din candidații partidului la europarlamentare, a respins vehement, miercuri, teoria avansată de un alt candidat AUR la europarlamentare, avocatul Gheorghe Piperea, care s-a exprimat pentru posibilitatea ca AUR să susțină o candidatură independentă a Gabrielei Firea la Primăria Capitalei.

„Presupunerea că dna Gabriela Firea ar putea candida la Primăria Capitalei din partea AUR este o fantasmagorie, fără nici o bază în realitate. Poate fi visul d-nei Firea, desigur, dar ar fi coșmarul nostru, al AUR, și al tuturor bucureștenilor. În opinia mea, dacă nu reușește să-și dovedească nevinovăția în cazul “azilurile groazei”, dna Firea și-a încheiat cariera politică. Dar dincolo de această problemă personală a dumisale, noi nu uităm că dna Firea este autoarea unei legi ticăloase, prin care statul urmărește să ne poată lua copiii. Am ieșit în stradă pentru a opri această lege și am fost atacați cumplit pentru asta. Nu uităm nici dezastrul pe care l-a lăsat la Primăria Capitalei și cum, prin oamenii din propria gașcă politică sau… familială, a căpușat Primăria”, a scris Claudiu Târziu pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentAustria anunță că NU dă undă verde României în Schengen în 2023 – Motivul declarației cancelarului Karl Nehammer
Articolul următorRomânia se afundă: datoria publică a depășit 50%