Senatorul AUR Claudiu Târziu susține că partidul din care face parte nu este vinovat pentru situația în care este România, chiar dacă AUR a pledat pentru nepurtarea măștii, a organizat proteste împotriva restricțiilor, a vaccinării și a transmis și mesaje împotriva imunizării sau a certificatului COVID-19.  

Întrebat despre poziția anti-sistem a AUR și a chemării la proteste în plină pandemie împotriva măsurilor luate de autorități, în emisiunea „Controversat”, la Realitatea PLUS, senatorul Claudiu Târziu a respins categoric orice „vină” a partidului AUR în agravarea epidemiei din România. 

„Nu avem niciun reproș să ne facem. Nu din pricina noastră nu s-a pregătit sistemul sanitar, nu din pricina noastră nu s-au luat măsuri, nu din pricina noastră nu s-au aprovizionat farmaciile.

Nu noi am guvernat. Noi am făcut un singur lucru.

N-am fost un partid anti-vaccin. Avem oameni vaccinați. Avem, la vârful partidului, printre parlamentari. Am spus-o de mai multe ori”, a susținut Claudiu Târziu, vineri seară, într-o declarație la „Controversat”, cu Ionela Arcanu.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentCulisele Statului Paralel: Secretele și controversele caselor de protocol în care stă Klaus Iohannis
Articolul următorLiberalii au decis să-l RETRAGĂ pe Nicolae Ciucă: „Am să depun mandatul”